drunk driving checkpoint essay sample literature essay titles terrorism essay in english 200 words short essay on sarojini naidu in hindi apple global strategy essays ubc mba video essay
  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • 100% Klanttevredenheid
  • Gegarandeerd vakwerk

Grondwerk is de ruggengraat van uw sierbestrating

”Voorbereiding is het halve werk”. Dit staat als een paal boven het straatwerk. Voordat we kunnen starten met het leggen van uw prachtige die u misschien zojuist heeft besteld, moeten we ervoor zorgen dat de ondergrond, waar uw nieuwe bestrating op komt te liggen, in topvorm is. Allereerst maken we een prognose hoe lang we hiermee bezig zullen zijn. Vaak is de oppervlakte al voorzien van oude bestrating en moeten we deze eerst verwijderen. Zelfs als we de oude bestrating opnieuw erin willen bestraten is het belangrijk dat we weer van voor af aan beginnen zodat het grondwerk in perfecte conditie is.

Als u ervoor kiest om nieuwe sierbestrating te nemen, zorg ik ervoor dat de oude bestrating wordt afgevoerd (in overleg). Als de oude bestrating is verwijderd, bekijken we hoe het ervoor staat wat betreft eventuele begroeiing van wortels (bomen) etc.. Als we hier niet voldoende aandacht aan besteden is de kans groot dat door het groeien van de wortels, het straatwerk al snel verzakkingen of bulten begint te vertonen.

Als de ondergrond schoon is en vrij van wortels, voeren we het afwateringsplan uit. Heeren Bestratingen is voorzien van allerlei professionele apparatuur zoals verschillende afmetingen kranen waar het grondwerk snel en kundig mee kan worden uitgevoerd. Als uw tuin niet kan worden bereikt met onze kraan, voeren we onze werkzaamheden uit met de hand.

We zoeken uit waar de afvoerputten zitten en zorgen ervoor dat het regenwater netjes naar deze putten wordt getransporteerd via PVC riolering. Dit doen we met de reden dat er dan minimaal tot geen water op uw nieuwe straatwerk blijft staan. Dit heeft als positief gevolg dat de mogelijkheid op groene aanslag wordt voorkomen!

Als de afwatering naar onze zin is uitgevoerd, gaan we verder met de ondergrond. We meten met een speciale laser af hoe hoog het straatwerk precies moet komen te liggen en hoeveel zand we hiervoor nodig zullen hebben. Met deze laser bepalen we ook de afschot die we nodig hebben om de afwatering te optimaliseren. Nadat alle getallen dubbel zijn gecheckt, vullen we het zand aan zo ver als nodig is. 

Neem eens een kijke op mijn pagina over verschillende soorten zand. 

Om een solide ondergrond te creëren, stampen we als het ware het losse zand aan met een hiervoor bedoelde trilplaat. Zo zorgen we ervoor dat het zand kei en kei hard is en de kans op verzakkingen wordt geminimaliseerd. Dit is een extreem belangrijke en tijdrovende stap die vaak te weinig aandacht krijgt. Dit is essentieel voor duurzaam straatwerk! 

Heeren Bestratingen regelt alles voor u!

Heeren Bestratingen bespaart u alle ”zorgen” over het kiezen van het juiste type zand, het berekenen van de hoeveelheid zand, het maken van een afwateringsplan en nog veel meer! Laat het over aan de professional en geniet binnenkort van uw nieuwe bestrating!

Heeren Bestratingen

Jochemsroemstraat 47

4711VD Sint Willebrord

KVK: 58243852

06-40296059

corne@heerenbestratingen.nl