Sierbestrating geeft je huis een hoogwaardige afwerking

Sierbestrating

Als jij een traditionele manier van straat wilt hebben dan kom je uit bij sierbestrating. Vaak zie je dit soort bestrating terugkomen in voortuinen en achtertuinen maar bijvoorbeeld ook in een pittoreske binnenstad. Eenmaal gekozen voor deze bestrating blijft dit jarenlang netjes.

De ambacht

Al sinds de oudheid wordt er al sierbestrating gelegdDenk daarbij aan het bestraten van keien en tegels met de hand. Kies voor een stratenmaker met ervaring. Deze bestrating leggen is een precies werk en hier komt de nodige ervaring om de hoek kijken. Als leerling stratenmaker ben ik begonnen met het straten met de hamer en dat is nu meer dan 35 jaar geleden. Mijn hart ligt bij de sierbestrating en alles wat daarom heen gebeurt. Bij Heeren Bestratingen kies je voor ervaring en voor hoogstaand kwalitatief straatwerk!

Vul nu het offerteformulier in. Het duurt maar 1 minuut!

Sierbestrating straalt klasse uit

Sierbestrating geeft een hoogwaardige uitstraling aan jouw tuin. Elk project heeft maatwerk nodig en daardoor heb je al snel een unieke tuin! Ik zorg ervoor dat jouw tuin uniek en veilig wordt afgewerkt. Alle werkzaamheden worden onder mijn toezicht uitgevoerd. Hierdoor kan ik garanderen dat de kwaliteit van mijn werk van hoog niveau is. De kunst van het leggen zit hem in de duurzaamheid. Deze bestrating hoort jarenlang netjes te blijven liggen en geen verzakkingen te tonen. Dit voorkomen wij met een goede voorbereiding van het grondwerk.

Mijn advies over straatwerk

Ik help je graag op weg wanneer je een keuze gaat maken in het type straatwerk. Het kan erg lastig zijn om te kiezen welk type bestrating je graag ziet en wat het beste bij je past. Als je wilt kijken we samen naar; welke type bestratingen er zijn, de kwaliteit van het straatwerk, leveranciers en eventuele garanties. Het is zelfs mogelijk om jouw straatwerk geleverd te krijgen via Heeren Bestratingen tegen concurrerende prijzen! Vaak zie je een combinatie van sierbestrating en kunstgras.

Vul nu het offerteformulier in. Het duurt maar 1 minuut!

Stratenmaker nodig?

Mijn is om je vanaf het ontwerp tot aan het eindresultaat compleet te ontzorgen. Kies je voor Heeren Bestratingen dan kies je voor service, hoge kwaliteit, lange termijn, heldere communicatie en een mooi eindresultaat! Ik streef naar 100% klanttevredenheid. Wil je de mening zien van de mensen die voor je zijn geweest en hun vertrouwen hebben gegeven aan Heeren Bestratingen? Kijk dan bij mijn reviews!

Geïnteresseerd?

Ontvang een vrijblijvende offerte!

Stap 1 van de 9 Het duurt minder dan 1 minuut!⏱