Sierbestrating geeft uw huis een hoogwaardige afwerking

Sierbestrating is een ambacht

Sierbestrating leggen is een vak wat al sinds de oudheid bestaat. Denk daarbij aan het bestraten van keien en tegels. Kies voor een stratenmaker met ervaring. Sierbestrating leggen is een precies werk en hier komt de nodige ervaring om de hoek kijken. Als leerling stratenmaker ben ik begonnen met het straten met de hamer en dat is nu ruim 35 jaar geleden. Dit is een vak wat je bijna niet meer voorbij ziet komen en wordt aangeleerd. Mijn hart ligt bij de sierbestrating en alles wat daarom heen gebeurt. Bij Heeren Bestratingen kiest u voor ervaring en voor hoogstaand kwalitatief straatwerk!

Bekijk ook eens mijn afgeleverde projecten. 

Sierbestrating straalt klasse uit

Sierbestrating geeft een hoogwaardige uitstraling aan jouw tuin. Elk project heeft maatwerk nodig en daardoor heb je al snel een unieke tuin! Ik zorg ervoor dat jouw tuin uniek, veilig, goed afgewerkt is en een hoogwaardige uitstraling krijgt die je wenst!

Alle werkzaamheden worden door mij en onder mijn toezicht uitgevoerd. Hierdoor garandeer ik dat de kwaliteit van mijn werk wordt gewaarborgd. De kunst is om de sierbestrating zo te leggen dat het duurzaam is en lang mee gaat. Daar komt het uitgebreide grondwerk dan weer bij kijken. Kies daarom altijd voor een ervaren stratenmaker en voor een stratenmaker bij u in de buurt!

Het zijn echte vakmensen. Ze leveren mooi werk af en Corné geeft goed advies.

Mijn advies over sierbestrating

Ik help je graag op weg wanneer je een keuze gaat maken welk type straatwerk past bij jouw wensen en behoeften. Het kan erg lastig zijn om te kiezen welk type sierbestrating je graag terug ziet in jouw tuin. We kunnen indien gewenst samen kijken naar:

  • Welke type bestrating is er op de markt?
  • Wat is de kwaliteit van het te bestellen straatwerk?
  • Wie laat ik het straatwerk leveren?
  • Waar heb ik garantie op?

Wil je jouw straatwerk geleverd hebben via Heeren Bestratingen? Dan krijg je antwoord op de overige vragen met een concurrerend voorstel!

Ga ook voor kwaliteit - Ga voor Heeren Bestratingen

Ga voor Heeren Bestratingen