Van alle markten thuis

Sierbestrating

Meer dan 35 jaar ben ik gespecialiseerd in sierbestrating. Het is een ingewikkelde manier van bestrating leggen maar wel een van de mooiste manieren! Als sierbestrating goed gelegd wordt dan ligt dit er voor jaren. Zorg er dan ook voor dat je de juiste materialen aanschaft. Daar kan ik je bij helpen!

Grondwerk

Grondwerk hoort bij een stratenmaker als drank en een kater. Grondwerk is niet het meest prettige karwei maar het moet wel gedaan worden als je een duurzame bestrating wilt garanderen. Grondwerk is de voorbereiding van het straatwerk en hier gaat erg veel tijd in zitten. Denk hierbij aan leidingen die vernieuwd moeten worden, het vervangen van grond om verzakkingen tegen te gaan en nog veel meer.

Kunstgras

Ben je van plan om jouw tuin te voorzien van kunstgras? Kijk dan eens op deze pagina. Hier vind je informatie over het aanleggen van kunstgras en u kunt meteen de prijs opvragen! Ben je van plan om zelf het kunstgras aan te leggen? Geen probleem! Bekijk hier wat er nodig is om jouw kunstgras zo strak als een biljartlaken te leggen!