Stratenmaker Breda

Op zoek naar een stratenmaker in Breda?

Ben je op zoek naar een stratenmaker in Breda? Heeren Bestratingen is een eenmanszaak van Corné Heeren. Corné is meer dan 35 jaar actief als stratenmaker. Begonnen als leerling stratenmaker heeft Corné zichzelf uiteindelijk opgewerkt tot leermeester stratenmaker. Dit werk bestond uit het opleiden van nieuwe stratenmakers. Uiteindelijke heeft Corné de stap gemaakt om voor zichzelf te beginnen als stratenmaker in Breda.

Stratenmaker Breda

“Het mooiste aan dit vak is de diversiteit. Elk project is anders en uniek”. Iedere keer zijn de wensen weer anders en het is leuk om daar op in te kunnen spelen. Dit is wat mijn vak ook zo leuk en uitdagend maakt. Ik ben meestal vanaf het begin betrokken bij het ontwerp van de tuin. Dit vind ik zelf ook fijn. Zo geef ik advies over de juiste indeling van jouw tuin, de juiste steensoort en welke leveranciers goed en betrouwbaar zijn. Door vanaf het begin af aan betrokken te zijn heb ik de regie over de uitvoering volledig in de hand. Dit is ook fijn voor jou omdat je één aanspreekpunt hebt. Ik kies voor kwaliteit. De lat leg ik voor mezelf erg hoog en ieder project wat ik heb afgeleverd is in uitmuntende staat opgeleverd. Kijk eens bij mijn afgeleverde projecten en beoordeel het zelf.

Vul nu het offerteformulier in. Het duurt maar 1 minuut!

De specialiteiten

Ik ben als stratenmaker in Breda volledig gespecialiseerd in sierbestrating, grondwerk en kunstgras. Daarnaast geef ik graag advies over indelingen, steensoorten en leveranciers. Je kunt jouw hele project volledig aan mij toevertrouwen. We beginnen met de levering van jouw sierbestrating en kunstgras. Je krijgt dan van Heeren Bestratingen een code en het adres van verschillende leveranciers waar je met korting kunt bestellen. Dan bereiden we zaken voor zoals bijvoorbeeld riolering en grondwerk. Dit grondwerk is enorm belangrijk en hier steek ik veel tijd en energie in. Dit is de ruggengraat van degelijke bestrating. Als jouw grondwerk goed voorbereid is, gaan we over tot het leggen van de bestrating. Zelfs tot aan de laatste stap (bijvoorbeeld invoegen) is toevertrouwd aan Corné Heeren. 

Waarom Heeren Bestratingen?

Je kiest voor Heeren Bestratingen als je wilt gaan voor een hoogwaardige aanleg van jouw sierbestrating. Laat niet zomaar iemand aan je dure sierbestrating beginnen. Een fout is snel gemaakt. Bij Heeren Bestratingen werk je met iemand die meer dan 35 jaar ervaring heeft als stratenmaker. Daarnaast heb je één contactpersoon voor een heldere en transparante communicatie.

Vul nu het offerteformulier in. Het duurt maar 1 minuut!

Geïnteresseerd?

Ontvang een vrijblijvende offerte!

Stap 1 van de 9 Het duurt minder dan 1 minuut!⏱