nature writing essays online barbie feminism essays free narrative essay writings easy 5 paragraph essay prompts what achieving a degree means to me essay
  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • 100% Klanttevredenheid
  • Gegarandeerd vakwerk

Ik streef naar perfectie

Stratenmaker

Heeren Bestratingen is een eenmanszaak die gerund wordt door
stratenmaker Corné Heeren. Sinds zijn tienerjaren is hij actief als stratenmaker, uiteraard begonnen als leerling. Door veel uren te maken, veel stenen te leggen maar vooral veel ervaring op te doen heeft Corné de stap gemaakt om als leermeester stratenmaker aan de slag te gaan. Bovendien bestond deze functie uit het begeleiden en opleiden van jonge mannen/dames die dezelfde interesse hebben in dit mooie stratenmakers vak.  

Al doende leert men

Na jaren van opleiding, ervaring en plezier gemaakt te hebben heeft Corné de stap gemaakt om uiteindelijk voor zichzelf te beginnen als stratenmaker. ”Het mooiste aan dit vak is dat elk project anders is”. In de 40 jaar dat Corné als stratenmaker actief is in deze mooie branche heeft hij niet één keer hetzelfde werk gemaakt! Zo is elk project uniek en dit maakt het zo uitdagend. ”Zoveel mensen zoveel wensen!” Om de projecten van het begin tot het eind in eigen handen te hebben vind hij geweldig. De lat legt Corné als stratenmaker erg hoog voor zichzelf en zijn straatwerk en staat volledig achter élk project die hij aflevert! Doordat Heeren Bestratingen een eenmanszaak betreft gaat elk contact via hem en kan hij de kwaliteit blijven garanderen! 

Speciaal voor u

Corné is als stratenmaker volledig gespecialiseerd in sierbestrating, grondwerk, kunstgras en geeft u dan ook graag advies over de mogelijkheden in uw tuin. U kunt uw gehele project in de handen van Corné leggen. Zowel de voorbereiding van het grondwerk, eventuele riolering, buizen, het leveren van het straatwerk én het leggen van het straatwerk is volledig toevertrouwd aan Corné. Wilt u een professionele stratenmaker waar u uw  project volledig aan kan toevertrouwen? Vindt u het fijn om één contactpersoon te hebben en een heldere en transparante communicatie? Houdt u ook van een hoogwaardige afwerking van uw tuin / straatwerk? Neem dan eens een kijkje op deze website, bekijk mijn afgeleverde projecten en mocht uw gevoel goed zijn, neem dan contact op met Cornékijk op mijn facebook of vraag meteen een offerte op!

Heeft u een ervaren stratenmaker nodig?

Dan is een goed gevoel waar u voor moet gaan! Neem op uw gemak een kijkje op mijn website en doe vooral wat inspiratie op. Ik geef u graag tips en tricks en mocht u overtuigd zijn van mijn kwaliteiten? Vraag dan een offerte op of neem contact met me op!

Heeren Bestratingen

Jochemsroemstraat 47

4711VD Sint Willebrord

KVK: 58243852

06-40296059

corne@heerenbestratingen.nl