co-educational schools essay good title for euthanasia essay bartleby the scrivener essay questions fun essays nazi eugenics essay overused topics for college essays
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • 100% Klanttevredenheid
 • Gegarandeerd vakwerk

Wilt u uw kunstgras laten aanleggen? Vraag hier uw prijs op!

Kunstgras aanleggen tegen welke prijs?

Bent u van plan om uw tuin te voorzien van kunstgras? Kijk dan eens op deze pagina. Hier vindt u informatie over het laten aanleggen van kunstgras en u kunt meteen de prijs opvragen! Bent u van plan om zelf het kunstgras aan te leggen? Geen probleem! Bekijk hier wat er nodig is om uw kunstgras zo strak als een biljartlaken te leggen!

Waar komt dit vandaan?

Kunstgras is de perfecte uitkomst voor een onderhoudsarme tuin. Dankzij dit nieuwe gazon is uw gras letterlijk áltijd groen. Dus heeft u geen zin om uw weekend te spenderen aan het maaien en onderhouden van uw gras? Dan is deze grassoort perfect voor u! Het hedendaagse kunstgras is niet te onderscheiden van echt. Dit komt door een natuur-echte combinatie van groentinten en verschillende graslengtes. Kunstgras is samengesteld met huidvriendelijke flexibele kunststof met sterke garens. Het voordeel van deze materialen is dat het gras zowel stevig als zacht is en geen warmte vasthoudt. Wilt u uw kunstgras laten aanleggen door een professional? Vraag hier uw prijs op!

Waar koop ik Kunstgras?

Heeren Bestratingen neemt u graag mee naar een van onze huisleveranciers bij u in de buurt om verschillende types hoogwaardig kunstgras te bekijken en te beoordelen. Ik werk uitsluitend met de hoogste kwaliteiten zodat een duurzaam gazon is gegarandeerd. Om bijvoorbeeld verkleuring van het gras tegen te gaan adviseer ik om een UV-bestendig type kunstgrastapijt aan te schaffen.

De voordelen van kunstgras:

 • Nooit meer maaien
 • Nooit meer sproeien
 • Nooit meer bemesten
 • Nooit meer onkruid verwijderen
 • Altijd groen
 • Geen onderhoud

Voordat uw kunstgras wordt aangelegd

Voordat we het gras kunnen leggen moeten we het grondwerk voor elkaar hebben. We vlakken daarom de grond af en houden rekening met de afwatering. Daarnaast trillen we de ondergrond af zodat we verzakkingen voorkomen en het kunstgras altijd strak zal blijven liggen.  Als bovenstaande is gedaan leggen we het stabilisatiedoek uit. Ook dit wordt volledig verzorgd door Heeren Bestratingen. Ook dit voorkomt het indeuken van het zandbed zodat het kunstgras strak blijft liggen. Om ervoor te zorgen dat het gras bij gebruik steeds goed terugveert, wordt er bij de hoogpolige soorten geadviseerd om instrooizand te gebruiken.

Voor meer informatie over de juiste zandsoorten bekijk deze pagina!

Zorg goed voor uw kunstgras!

Heeft u gekozen voor kunstgras? Super! Dit betekent dat u hier niet heel erg veel meer aan hoeft te doen dan ervan gaan genieten. Ondanks dat dit een onderhoudsarme grassoort is, moeten we nog wel wát doen voor het behoud van ons gras. Ik heb hier voor u een aantal tips voor het onderhoud van uw kunstgras:

 •  Borstel uw gras regelmatig met een harde bezem zodat het mooi rechtop blijft staan en blaadjes, takjes en zaadjes verwijderd worden. Dit is belangrijk om onkruid te weren! Het kan sowieso geen kwaad om dit een keer peer jaar te doen!
 • Vlekken van huisdieren, dranken of andere zaken kunt u gemakkelijk wegpoetsen met water / sop.
 • Doordat we een stabilisatiedoek aanbrengen onder het kunstgras, belemmeren we het onkruid al. Mocht er toch onkruid door komen kunt u dit makkelijk met de hand/bezem verwijderen. Een verdelgingsmiddel kan ook! Vraag wel na of uw kunstgras hier tegen kan!

Heeren Bestratingen

Jochemsroemstraat 47

4711VD Sint Willebrord

KVK: 58243852

06-40296059

corne@heerenbestratingen.nl

Bent u overtuigd van Heeren Bestratingen?

Corné Heeren bekijkt graag met u de mogelijkheden als het gaat om het aanleggen van uw nieuwe kunstgras. Heeft u interesse? Neem dan contact op!