essay writing seminars boston formal heading for essay characteristics happy marriage essay xacc 280 final project financial analysis essays

Een mooi project opgeleverd in Spijkenisse!2 min read

Van oude bestrating naar nieuwe bestrating

Na een aantal goede gesprekken heeft de klant gekozen voor Heeren Bestratingen de Stratenmaker in Spijkenisse. We hebben allereerst heldere afspraken gemaakt over het ontwerp, de tijdsindicatie en de prijs natuurlijk. De tuin zag er nog redelijk netjes uit maar kon duidelijk een upgrade gebruiken. De voorkeur ging uit naar een snelle oplevering. Hier hebben we dan natuurlijk ook voor gezorgd. 

De oude bestrating eruit

De eerste stap was de oude bestrating verwijderen. Over het algemeen laten we een container komen waar we de oude bestrating in kunnen afvoeren. Dit blijft een secuur werk want we willen natuurlijk niets beschadigen aan de schutting en dat soort zaken! Een van de voordelen als u kiest voor de stratenmaker in Spijkenisse Heeren Bestratingen is dat u volledig wordt ontzorgd van A tot Z. 

Dan komt het grondwerk

Ik was vergeten om een foto te maken van het grondwerk maar dit is wel degelijk gebeurt! Het grondwerk is de voorbereiding en dit is cruciaal voor een tuin die lekker lang mee moet gaan. We hebben alle materialen tot onze beschikking om de grondwerk te perfectioneren en zo ook de afwatering te kunnen garanderen. We hebben erg veel ervaring in grondwerk en we hebben de juiste materialen waardoor wij een mooie garantie kunnen geven dat het straatwerk niet in gaat zakken!

Oude Bestrating Verwijderen Before Stratenmaker Spijkenisse
Bloembakken Stratenmaker Spijkenisse Betonsteen

De bestrating

Naast dat Heeren Bestratingen de stratenmaker in Spijkenisse de oude bestrating verwijdert, de oude bestrating afvoert, het grondwerk voor zijn rekening neemt en de nieuwe bestrating legt. Zorgen wij ook voor het geleverde straatwerk. Zo kunnen wij garanderen dat de kwaliteit van het straatwerk in orde is en we met goede materialen kunnen werken. Hier hebben we 60×60 betontegels geleverd en netjes in de achtertuin verwerkt. Daarnaast hebben we de bloembakken verzorgd en gemaakt. Uiteindelijk hebben we ook alle planten netjes terug gezet!

Overkapping?

Natuurlijk willen wij het straatwerk in orde maken voor de overkapping die gezet gaat worden! We stellen de poeren op de afmeting van de overkapping zodat deze perfect geplaatst kan worden.

De afwerking

Als laatst trillen we het geheel af met een bijpassende en niet te zware trilplaat. Het werk  is nog niet helemaal klaar. Op het moment dat alles netjes wordt afgewerkt moet het straatwerk nog worden ingevoegd! Hierin hebben wij advies gegeven en we gaan dit nog netjes afwerken!

Wilt u ook een frisse nieuwe look voor uw achtertuin? Vraag dan uw offerte op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *